Dalarnas Jakt
& Fiskemässa

Smedjebacken, Barken Arena 
18-19 maj 2024

Lördag & Söndag 10.00-16.00

Dalarnas största jakt- & fiskemässan är tillbaka med 150+ företag & aktivteter 2024

150 + företag & aktiviteter

Varje år ökar vi med företag och aktiviteter, och i år kommer vi satsa ännu större. Det är därför vi är Dalarnas största jakt-  och fiskemässa.

För hela familjen

Jägare, fiskare eller bara naturintresserad? Här finns något för alla friluftsintressen, för hela familjen. Klicka på Program för att se vad som ingår i entré biljetten. 

Vuxen går in för 150 kr

Barn 0-17 år går in gratis, endast i förälders sällskap.

Klicka här för att köpa din biljett på Visit Dalarna

Perfekt läge

3000 kvm under tak, en sjö som ligger 50 m från arenans gavel och 1 hektar utomhusyta.

Följ oss

Det händer mycket spännande inför mässan, och vi vill såklart dela med oss av så mycket som möjligt. Följ oss på Facebook och Instagram för att ta del av allt, och håll även utkik efter alla spännande företag som vi presenterar kontinuerligt.

Om mässan

I dagarna två fylls Barken Arena och det natursköna området utanför hallen med Dalarnas största jakt och fiskemässa! Här finns utställare som har skytte, fiskeutrustning, bilar, saker till hunden, fyrhjulingar, friluftskläder, aktiviteter, uppvisningar och mycket mera. Temana är jakt, fiske, outdoor, skog, hund och mat. De tre första mässorna 2019,2022 och 2023 hade över 100 utställare på vardera mässa, ihop med föreläsningar och aktiviteter. Kalle Moraeus, Rasmus Boström, Jeppe Strid, Ulrika Carlsson-Arne och Karl Hedin är några av dom profiler som har medverkat senaste åren.

PR & Media, som är arrangörer för mässan, har skapat evenemang sedan 90-talet! Jakt & Fiskemässan hade tidigare sitt säte i Orsa, och var en utav dom största evenemangen inom sitt tema i Sverige. Men för björnparkens skull fick den flytta, och har nu landat i Smedjebacken!

 

Våra samarbetspartners